Advantensi Kita

  • Products

    Produk

    Jangkauan produk kita kalebu jam tangan GPS, jam tangan fitness lan produk IoT liyane kaya perekam pinter lan pamicara.
  • R&D

    R&D

    Tim R&D kita duwe pengalaman 10 taun ing pangembangan produk IOT. Saka Hardware lan piranti lunak kanggo platform lan aplikasi awan, kita nyedhiyakake layanan solusi siji-mandeg.
  •  Manufacturing

    Pabrik

    11 garis SMT 36 baris patemon; ISO9001: 2015 IS014001: 2015 OHSAS18001: 2007
  • Management

    Manajemen

    Manajemen humanized ngidini kita dadi luwih fleksibel, lan kita terus semangat nggawe inovasi.

eIoT yaiku

Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional, Perusahaan Teknologi Tinggi Shenzhen

Wakil Présidhèn Enterprise Association of Things of Guangdong Provinsi Guangdong

Anggota Shenzhen Internet of Association Association

Anggota Asosiasi Pariwara Shenzhen

eIoT khusus kanggo Inovasi Skenario, Desain, R&D lan Operasi Produk IoT Konsumen

eIoT nyedhiyakake kanggo pelanggan nganggo Software IoT lan Produk Hardware khusus, Platform Awan, APP lan IoT Operasi

eIo wis

Solusi Integrasi saka Produk Internet sing gegandhengan: Hardware Hardware + Klien + Cloud Cloud + Algoritma Intine + Operasi

Lokasi Liputan Global lan Awan Prilaku

Algoritma inti banget dipuji dening industri: algoritma ELLP ™ (Algoritma Keputusan Lokasi Ultra-Low Power, Paten Nomer.

Area / Skenario: Pendhidhikan Cerdas, Perawatan Lawas cerdas, Olahraga cerdas, Keluarga cerdas / Kulawarga

-

Pelanggan Kita

iflytek
xiaomi
t-mobile
truemoveh.truecorp
baidu
10086
chinaunicom
alios
readboy
suborchina
zaijia
zhihuishu
  • iflytek
  • xiaomi
  • t-mobile
  • truemoveh.truecorp
  • baidu
  • 10086
  • chinaunicom
  • alios
  • readboy
  • suborchina
  • zaijia
  • zhihuishu