2020 desain anyar cerdas IP67 anti banyu 4G anyar kanggo bocah - R18

Keterangan Singkat:

Jam pertama ing dunia pintar 4G pinter adhedhasar ASR chipset.
Kanthi wektu kerja normal nganti 7 dina liyane, R18 minangka jam tangan pinter sing penting kanggo bocah umur 5 lan munggah lan smartwatch sing disenengi bocah lan wong tuwa.


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Spesifikasi

CPU

ASR 3601

Ukuran

48 * 42.5 * 15.7mm

Tampilan

1.3 ”IPS, resolusi 240 * 240

Panel tutul

Ya

Frekuensi

Eropah: GSM: B3 / B8 W: B1 / B8 LTE: B1 / B3 / B7 / B8 / B20 / B28

Amerika: GSM: B2 / B5 W: B2 / B4 / B5

LTE: B2 / B4 / B5 / B7 / B12 / B13 / B17

Posisi

GPS / AGPS, LBS, WIFI

RAM

16MB (opsional)

ROM

16MB (opsional)

Anti banyu

IP67

Baterai

680 mAh, baterei polimer litium sing bisa diisi ulang

Siaga siyaga

> 7 dina

Kamera

Ya

Pengemasan

Kothak hadiah: 85 * 95 * 75 mm

Kothak karton: 490 * 450 * 175 mm, 50pcs / ctn

xiangqing1

Dibangun dadi bukti-bocah

R18 dibangun kanggo bocah sing aktif. Iku tahan banyu IP67, dadi wong tuwa ora kudu kuatir karo udan utawa kuthah. Dilengkapi umur baterei 7 dina. R18 mesthi siyap dadi kancane anak.

Jaga bocah sampeyan mesthi slamet

Pandhuan pinter eIoT sing dibangun ing GPS bisa ngidini nglacak lokasi anak kanthi Dowear App. Menehi katentreman atine sing dibutuhake, lan bocah-bocah bisa bebas lan njelajah dhewe-dhewe.

Mbari kabar nalika kahanan darurat

Kesuburan, gedhe utawa cilik, bisa teka kapan wae.

Tombol SOS ngidini bocah ngirim tandha langsung menyang wong tuwa lan kabeh sing ana ing dhaptar kontak.

Dhiskusi kanggo saben liyane; ing ngendi wae, kapan wae

Apa sampeyan lagi nglakoni perjalanan bisnis utawa bocah sampeyan ing latihan bal-balan, fitur panggilan cara eIoT nonton sampeyan bisa ngomong karo bocah-bocah.

Cara sing nyenengake kanggo terus nyambung

Pesen nggawe tetep kasmaran. Priksa bocah-bocah kanthi ngirim pesen swara. Bocah-bocah bisa mbales maneh. Dheweke malah bisa ngirim foto sing dijupuk nganggo eIoT kanggo nuduhake sorotan saka jamane!

Dowear App

Kanthi Dowear App sampeyan ngatur nonton anak eIoT lan tetep kontak karo bocah-bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan