2G bocah nonton R101

  • eIoT 2G Kids Watch R101

    eIoT 2G Kids Watch R101

    Pabrik langsung nylametake banyu anti banyu tahan banyu GPS pinter telpon - R101 Telpon ponsel pertama kanggo bocah Ayo bocah njelajah jagad kanthi cara sing nyenengake lan aman kanthi eIoT nonton Spesifikasi CPU MT6261M Ukuran 45.5 * 40.5 * 13.5mm Tampilan 1.44 "TFT, resolusi 128 * 128 Panel Tutul Ya Frekuensi 850/900/1800/1900 Posisi GPS / AGPS, LBS, WIFI RAM 24MB (opsional) Bateri IP67 anti banyu 400 mAh, baterei lithium polimer lareum 3 dina Kamera ...
  • Factory direct supply waterproof water resistant kids gps smart phone watch – R101

    Pabrik langsung nyediakake banyu tahan banyu anti banyu sing cerdas jam tangan pinter - R101

    Telpon ponsel pertama
    Ayo bocah-bocah njelajah jagad kanthi cara sing nyenengake lan aman kanthi nonton eIoT