Bocah 2G nonton R102

  • eIoT 2G Kids Watch R102

    eIoT 2G Kids Watch R102

    eIoT 2G bocah GPS nonton- R102 EIoT R102 minangka smartphone sing dirancang minangka jam tangan. Kanthi kabeh R102 anti banyu anyar, sampeyan bakal bisa dicekel bocah kanthi komunikasi kanthi nelpon, utawa sampeyan bisa ngirim pesen swara. Sampeyan bisa nemokake bocah-bocah, lan nyiyapake zona safety. EIoT R102 nyedhiyakake safety sing dibutuhake dening bocah lan wong tuwa. Spesifikasi CPU MT2503 Ukuran 46 * 39.5 * 15.5mm Tampilan 1.3 "TFT, résolusi 240 * 240 Panel Tutul Ya Frekuensi 850/900/1800/1900 Posisi GPS / AG ...
  • eIoT 2G kids GPS watch– R102

    eIoT 2G bocah GPS nonton- R102

    EIoT R102 minangka smartphone sing dirancang minangka jam tangan.
    Kanthi kabeh R102 anti banyu anyar, sampeyan bakal bisa dicekel bocah kanthi komunikasi kanthi nelpon, utawa sampeyan bisa ngirim pesen swara. Sampeyan bisa nemokake bocah-bocah, lan nyiyapake zona safety. EIoT R102 nyedhiyakake safety sing dibutuhake dening bocah lan wong tuwa.