2G bocah nonton R107

  • eIoT 2G Kids Watch R107

    eIoT 2G Kids Watch R107

    R107 GPS bocah anti banyu SmartWatch R107 bocah sing dicekel bocah yaiku ponsel, GPS tracker lan nonton piranti sing bisa digunakake. Anak sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon saka pesawat kontak sing dipilih ing aplikasi smartphone downear®. Khusus Chipset MTK2503 LCD 1.3 IPS, 240 * 240 kertu SIM 2G Frekuensi Band 850/900/1800/1900 RAM 64M ROM 64M Kamera Ya Ya dhukungan OS Android 4.2+ lan IOS 7.0+ WIFI Ya Waterproof IP67 Positioning LBS + GPS + AGPS + Baterei WIFI Baterei 380Mah ...