2G dicekel bocah nonton R203

  • eIoT 2G Kids Watch R203

    eIoT 2G Kids Watch R203

    R203 GPS Anak anti banyu anti banyu bocah-bocah sing nonton RC3 GPS minangka ponsel, GPS tracker lan nonton piranti sing bisa digunakake. Anak sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon saka pesawat kontak sing dipilih ing aplikasi smartphone downear®. Spesial Chipset MT2503A LCD 1.44 TN, 128 * 128 Kertu SIM 2G Frekuensi Band 850/900/1800/1900 RAM 32M ROM 64M Kamera Ya App ndhukung OS Android 4.2+ lan IOS 7.0+ WIFI Ya Waterproof IP66 Positioning LBS + GPS + AGPS + Baterei WIFI 600Mah Warna Pi ...