4G Anak Watch R09

  • eIoT 4G Kids Watch R09

    eIoT 4G Anak Watch R09

    eIoT R11 GPS 4G Kids Smartwatch eIoT R09 GPS 4G Kids Smartwatch yaiku ponsel, GPS tracker lan nonton kabeh piranti sing bisa digunakake. Anak sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon saka pesawat kontak sing dipilih ing aplikasi smartphone downear®. Chipset SC9820E / SL8521E LCD 1.44 layar TN, 240 * 240 Frequency Band European versi: 2G: 850/900/1800/1900 3G: B1 / B2 / B8 4G: B1 / B3 / B7 / B8 / B20 / B38 / B39 / B40 / Kertu SIM B card SIM Nano RAM 512MB ROM 4GB Kamera Ya App ndhukung OS Android 4.2+ lan IOS 7.0 + ...