4G Anak Watch R11

  • eIoT 4G Kids Watch R11

    eIoT 4G Kids Watch R11

    eIoT R11 GPS 4G Kids Smartwatch eIoT R11 GPS 4G Kids Smartwatch minangka ponsel, GPS tracker lan nonton piranti sing bisa digunakake kanggo kabeh. Anak sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon saka pesawat kontak sing dipilih ing aplikasi smartphone downear®. Kacepetan cepet R11 ngetrapake chipset MT6737, kinerja dhuwur lan konsumsi daya murah 512MB + panyimpenan 4G 1.3GHz Quad-core Android 7.0 OS 4G LTE jaringan Chipset MT6737 Mainboard Ora G6 LCD 1.40IPS, 240 * 240 Versi Frekuensi Band Amerika: 2G: 850 / 900/1800/19 ...