4G Anak Watch R18

  • eIoT 4G Kids Watch R18

    eIoT 4G Anak Watch R18

    2020 desain anyar cerdas IP67 anti banyu 4G anyar kanggo bocah-bocah - R18 Jam pandhuan pinter 4G pinter ing dunia adhedhasar chipset ASR. Kanthi wektu kerja normal nganti 7 dina liyane, R18 minangka jam tangan pinter sing penting kanggo bocah umur 5 lan munggah lan smartwatch sing disenengi bocah lan wong tuwa. Spesifikasi CPU ASR 3601 Ukuran 48 * 42.5 * 15.7mm Tampilan 1.4 ”IPS, résolusi 240 * 240 Panel Tutul Ya Frekuensi Eropa: GSM: B3 / B8 W: B1 / B8 LTE: B1 / B3 / B7 / B8 / B20 / B28America: GSM: B2 / B5 W: B2 / B4 / B5 LTE: ...
  • 2020 new design IP67 waterproof 4G smart watch for kids – R18

    2020 desain anyar cerdas IP67 anti banyu 4G anyar kanggo bocah - R18

    Jam pertama ing dunia pintar 4G pinter adhedhasar ASR chipset.
    Kanthi wektu kerja normal nganti 7 dina liyane, R18 minangka jam tangan pinter sing penting kanggo bocah umur 5 lan munggah lan smartwatch sing disenengi bocah lan wong tuwa.