4G Kids Watch w01

  • eIoT 4G Kids Watch W01

    eIoT 4G Kids Watch W01

    Detail Product: Nelpon swara / pesen anak loro-lorone (Watch) lan Kulawarga (App) bisa nggawe lan nampa telpon utawa ngirim pesen swara. Para wong tuwa bisa melu sesambungan karo anake. GPS + LBS + Lokasi WIFI Telpon posisi kaping telu, bakal luwih aman kanggo bocah. Kanthi cerdas ngerteni manawa bocah kasebut ing njaba utawa ing njero ruangan, kanthi otomatis ngoper mode posisi miturut lingkungan panggunaan, posisi bocah kasebut langsung dicekel. Urip baterei suwe banget Eksklusif ...