4G dicekel bocah nonton

  • eIoT 4G Kids Watch W01

    eIoT 4G Kids Watch W01

    Detail Product: Nelpon swara / pesen anak loro-lorone (Watch) lan Kulawarga (App) bisa nggawe lan nampa telpon utawa ngirim pesen swara. Para wong tuwa bisa melu sesambungan karo anake. GPS + LBS + Lokasi WIFI Telpon posisi kaping telu, bakal luwih aman kanggo bocah. Kanthi cerdas ngerteni manawa bocah kasebut ing njaba utawa ing njero ruangan, kanthi otomatis ngoper mode posisi miturut lingkungan panggunaan, posisi bocah kasebut langsung dicekel. Urip baterei suwe banget Eksklusif ...
  • eIoT 4G Kids Watch R18

    eIoT 4G Anak Watch R18

    2020 desain anyar cerdas IP67 anti banyu 4G anyar kanggo bocah-bocah - R18 Jam pandhuan pinter 4G pinter ing dunia adhedhasar chipset ASR. Kanthi wektu kerja normal nganti 7 dina liyane, R18 minangka jam tangan pinter sing penting kanggo bocah umur 5 lan munggah lan smartwatch sing disenengi bocah lan wong tuwa. Spesifikasi CPU ASR 3601 Ukuran 48 * 42.5 * 15.7mm Tampilan 1.4 ”IPS, résolusi 240 * 240 Panel Tutul Ya Frekuensi Eropa: GSM: B3 / B8 W: B1 / B8 LTE: B1 / B3 / B7 / B8 / B20 / B28America: GSM: B2 / B5 W: B2 / B4 / B5 LTE: ...
  • eIoT 4G Kids Watch R11

    eIoT 4G Kids Watch R11

    eIoT R11 GPS 4G Kids Smartwatch eIoT R11 GPS 4G Kids Smartwatch minangka ponsel, GPS tracker lan nonton piranti sing bisa digunakake kanggo kabeh. Anak sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon saka pesawat kontak sing dipilih ing aplikasi smartphone downear®. Kacepetan cepet R11 ngetrapake chipset MT6737, kinerja dhuwur lan konsumsi daya murah 512MB + panyimpenan 4G 1.3GHz Quad-core Android 7.0 OS 4G LTE jaringan Chipset MT6737 Mainboard Ora G6 LCD 1.40IPS, 240 * 240 Versi Frekuensi Band Amerika: 2G: 850 / 900/1800/19 ...
  • eIoT 4G Kids Watch R09

    eIoT 4G Anak Watch R09

    eIoT R11 GPS 4G Kids Smartwatch eIoT R09 GPS 4G Kids Smartwatch yaiku ponsel, GPS tracker lan nonton kabeh piranti sing bisa digunakake. Anak sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon saka pesawat kontak sing dipilih ing aplikasi smartphone downear®. Chipset SC9820E / SL8521E LCD 1.44 layar TN, 240 * 240 Frequency Band European versi: 2G: 850/900/1800/1900 3G: B1 / B2 / B8 4G: B1 / B3 / B7 / B8 / B20 / B38 / B39 / B40 / Kertu SIM B card SIM Nano RAM 512MB ROM 4GB Kamera Ya App ndhukung OS Android 4.2+ lan IOS 7.0 + ...
  • 2020 new design IP67 waterproof 4G smart watch for kids – R18

    2020 desain anyar cerdas IP67 anti banyu 4G anyar kanggo bocah - R18

    Jam pertama ing dunia pintar 4G pinter adhedhasar ASR chipset.
    Kanthi wektu kerja normal nganti 7 dina liyane, R18 minangka jam tangan pinter sing penting kanggo bocah umur 5 lan munggah lan smartwatch sing disenengi bocah lan wong tuwa.