Babagan Kita

Profil eIoT

eIoT yaiku

Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional

Perusahaan Teknologi Shenzhen Tinggi

Anggota Shenzhen Internet of Association Association

Anggota Asosiasi Pariwara Shenzhen

Wakil Présidhèn Enterprise Association of Things of Guangdong Provinsi Guangdong

eIoT khusus kanggo Inovasi Skenario, Desain, R&D lan Operasi Produk IoT Konsumen

eIoT nyedhiyakake kanggo pelanggan nganggo Software IoT lan Produk Hardware khusus, Platform Awan, APP lan IoT Operasi

1585732574(1)

eIo wis Solusi Integrasi saka Produk Barang sing gegandhengan: Hardware Hardware + Klien + Cloud Cloud + Algoritma Intine. Lokasi Liputan Global lan Awan Prilaku.

Algoritma inti sing banget dipuji dening industri: Algoritma ELLP ™ (Algoritma Keputusan Lokasi Ultra-Low, Al-Quran Paten, 201910169563.3) lan algoritma EAISP (Aliranith / Pengakuan Negara lan Algoritma Prediksi Adhedhasar AI).

Area / Skenario:Pendhidhikan Cerdas, Perawatan cerdas sepuh, Olahraga cerdas, Keluarga cerdas / Kulawarga.

Milestones

2010

Diadegake ing Taman Ilmu lan Teknologi Shenzhen Nanshan

Ngembangake Sistem Layanan Lokasi Anak cerdas Khusus lan Produk Terminal kanggo China Mobile (operator telekomunikasi paling gedhe ing China).

Ngembangake Sistem Layanan Posisi Peribadi Beidou kanthi kerjasama karo Perusahaan Komunikasi Shenzhen Beidou.

2013

Ngembangake "Sistem Lokasi Pekerjaan cerdas" kanthi kerjasama karo Grup Foxconn.

Taun 2014

Algoritma ELLP ™ (Algoritma Nggawe Daya Energi-Dhasar, Paten Nomer: 201410169563.3, Nomer Pemberitahuan Otoritas: CN104066163B)

Kanthi Chengdu Guoteng / Chengdu Guoxing, Terminal Komunikasi Dhewe-Militer-Sipil Beidou dilancarake.

2015

Bekerjasama karo akeh perusahaan merek nganggo pinter, bocah-bocah cerdas pinter wis tekan 1 yuta pcs kirim.

R&D saka Prilaku / Pangenalan Pola Katrangan lan Algoritma Ramalan Adhedhasar AI - Algoritma EAISP.

Pangiriman saben wulan dicekel bocah jam tangan pinter tekan 15%

2016

Nyedhiyani awan lokasi, desain terminal, pangaturan APP lan layanan liyane kanggo meh 100 pelanggan saka China lan luar negeri, kalebu: operator TRUE Thailand, Wisdom Tree, lsp.

Bocah-bocah pinter nonton kiriman saben wulan yaiku Top3 ing industri, pangiriman saben wulan pangiriman saben wulan 30%

2017

Bekerjasama karo Beijing Beidou Tianhui kanggo ngrampungake peralatan ngagem militer - Jam pandhuan pinter lan pulisi Beidou. Parameter lan indikator Beidou sing nyukupi syarat-syarat produk militer Cina diadopsi, sing luwih entheng, miniaturisasi lan intelektual. Iku nganggo platform paling maju 2100 (8909W) Qualcomm. Produksi massal wis digayuh.

Gotong royong pihak katelu eIoT, Beijing World World and China Unicom Center Center wis nggawe mode kerjasama ekologis: mlebu hardware (eIoT) + konten Internet (wit kawicaksanan) + operasi operator (China Unicom Education Center).

2018

Mlebu Coat Strategis karo Alibaba Cloud OS lan Spreadtrum, kerjasama strategis bakal dibentuk ing arah Internet of Things, utamane piranti sing bisa digunakake. Kanthi bantuan kapabilitas operasi Ali lan dhukungan informasi pameran ing teknologi hardware, kita bakal mbangun piranti lunak sosial lan piranti lunak sosial lan platform kanggo kulawarga karo bocah lan wong tuwa minangka pusat.

2019

Dirancang lan ngasilake perekam cerdas kanggo iFlytek. Kaping pisanan ditampilake ing National People Congress China, mesthi produk revolusioner ing sektor teknologi ASR. Luwih saka 3 yuta potongan speaker Baidu sing dirancang dening eIoT, iki adol ing taun iki, Baidu minangka mesin telusuran ing China.

2020

Miwiti bisa digunakake karo Xiaomi adhedhasar solusi nonton bocah cilik kanthi ekspresi ultra rendah eIoT.

kantor

b4cdcc03e4212320f7f6a9d2f6d297d
c9835ef35448ff9e856eb0102791138
b25c1ed1ae5bfb0e97faf6336e13e21

pabrik

c6276041e4fd438a38e198c4448888a
0d3da4906d66db84220f5bf69d84ff4
d8d398edcf39b8164651cb873a7bd12

sertifikat

1585732611(1)