eIoT 2G Kida Watch R201

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Detail Produk:
Nelpon / pesen swara rong arah

Bocah (Watch) lan Kulawarga (App) bisa nggawe lan nampa telpon utawa ngirim pesen swara ing saben liyane. Para wong tuwa bisa melu sesambungan karo anake.

Lokasi GPS + LBS + WIFI
Sistem posisi kaping telu, bakal luwih aman kanggo bocah. Kanthi cerdas ngerteni manawa bocah kasebut ing njaba utawa ing njero ruangan, kanthi otomatis ngoper mode posisi miturut lingkungan panggunaan, posisi bocah kasebut langsung dicekel.

Poto miturut kamera, ngrekam lan simpen wektu sing apik banget
Bocah-bocah bisa njupuk foto lan dikirim menyang APP kulawarga liwat pesen. Para wong tuwa bisa miwiti foto sing adoh kanggo ndeleng manawa bocah-bocah luwih becik. Keamanan bocah luwih dijamin.

Mode bisu, ora nganggu bocah-bocah ing kelas.
Para wong tuwa bisa nyetel jam tangan dadi mode bisu liwat APP. Kaya ing kelas, jam tangan mung bisa ngidini mriksa jam kaya jam elektronik sing normal, nanging ora bisa nggarap fungsi liyane. Supaya bocah bisa fokus ing kelas.

Telpon darurat SOS, klik siji kanggo njaluk bantuan

Sawise darurat, bocah bisa suwe mencet tombol SOS sajrone 5 detik. Jam kasebut bakal nelpon nomer telpon wong tuwa sing ditetepake APP nganti telpon dijawab, lan informasi lokasi bakal dikirim menyang kabeh kulawarga 'App, iku kaya pengawal pribadi bocah kasebut kanggo njamin keamanan bocah kasebut.

Watch goyang, nelpon kanca
Gawe loro jam kanthi cedhak lan goyangake sekaligus, bisa ditemokake lan ditambahake menyang buku kontak jam tangan; Supaya bocah bisa nelpon saben liyane, pesen swara, foto, lsp. Para wong tuwa bisa ngatur kanca-kanca bocah kanthi APP, nggawe kanca luwih aman.

Panelusuran nyata-wektu, trek rekaman
Posisi wektu nyata, nglacak jadwal anak sampeyan, lokasi bocah minangka navigasi langsung, rekaman trek, nyathet cathetan tumindak bocah kepungkur, ing endi bocah wis priksa, yakin manawa bocah kasebut nliti ing jagad sing luwih gedhe.

Antarmuka tema UI, ganti kanthi ati
Dibangun macem-macem antarmuka UI sing apik, bocah bisa ngganti antarmuka dial beda miturut sing paling disenengi, milih tema favorit, duwe swasana ati sing apik saben dina.

Koleksi katresnan, interaksi luwih menarik
Pujian lan pujian minangka semangat kanggo bocah-bocah. Jam tangan wis nduwe fungsi koleksi katresnan, sing bisa digunakake kanggo sesambungan karo bocah-bocah, lan luwih menarik kanggo sesambungan lan motivasi anak.

R201 Spek
Jeneng Produk Bocah pinter nonton
Model No. R201
Foto  madting (3) madting (7)
Fitur Tingkat anti banyu: IP65
Ngadeg wektu: 15 ~ 30 dina (600mAh)
1.44 ″ layar tutul HD
Posisi (GPS + wifi + LBS)
Kamera
Obrolan swara
Spesifik
Ukuran produk 51.83 * 41,4 * 14.2 mm
Ukuran paket Selaras
Werna Jambon + Biru 、 Green + Blue
Proses rampung Plastik Frosted
HW
Mainboard No. MT2503A / D
Memori 32Mb RAM + 32Mbit Flash
Pita frekuensi GSM / GPRS: 850 + 1900 + 900 + 1800MHz
Tampilan 1,44 ″
Resoluasi
Tutul layar Ya
Kamera Ya
Senter Ora
WIFI Ya
Bluetooth Ora
Posisi GPS / AGPS / WIFI
Sensor gravitasi Ora
Speaker Ya
MIC Ya
Baterai 600mAh
Wektu nelpon 3 ~ 5 jam
Wektu siyaga 15 ~ 30 dina
Kontak 30 kontak
SMS Mung ndhukung swara bicara
Earphone Ora
USB Ya
Pangisi daya 5 kabel data PIN PIN
Fitur
Telpon rong arah Ya
Kabar telpon mlebu Ya
Nelpon Ya
Telpon telpon SOS Ya
Ngawasi telpon Ya
Hubungan kulawarga Ya
firewall (nolak wong liya panggilan) Ya
Anti banyu IP65
Obrolan swara Ya
Lacak sejarah Ya
Posisi wektu nyata Ya
Pager Ya
Wektu bisu Ya
Weker Ya
Jam Ya
Kamera Ya
Album Ora
Senter Ora
Prakiraan Cuaca Ora
Game Ora
Video Ora
Gunakake macem-macem basa Ora
Pedometer Ya
goyangake kanggo nggawe kanca Ya
Deteksi negara gerakan Ora
Pateni kanthi gampang Ya

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan