eIoT 2G bocah GPS nonton- R102

Keterangan Singkat:

EIoT R102 minangka smartphone sing dirancang minangka jam tangan.
Kanthi kabeh R102 anti banyu anyar, sampeyan bakal bisa dicekel bocah kanthi komunikasi kanthi nelpon, utawa sampeyan bisa ngirim pesen swara. Sampeyan bisa nemokake bocah-bocah, lan nyiyapake zona safety. EIoT R102 nyedhiyakake safety sing dibutuhake dening bocah lan wong tuwa.


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Spesifikasi

CPU

MT2503

Ukuran

46 * 39.5 * 15.5mm

Tampilan

1.3 "TFT, résolusi 240 * 240

Panel tutul

Ya

Frekuensi

850/900/1800/1900

Posisi

GPS / AGPS, LBS, WIFI

RAM

32MB (64MB opsional)

ROM

32MB (64MB opsional)

Anti banyu

IP67

Baterai

420mAh, baterei polimer litium sing bisa diisi ulang

Siaga siyaga

> 4 dina

Kamera

Ya

Pengemasan

Kothak hadiah: 85 * 95 * 75 mm

Kothak karton: 490 * 450 * 175 mm, 50pcs / ctn

xiangqing1

Dibangun dadi bukti-bocah

R102 dibangun kanggo bocah sing aktif. Iku tahan banyu IP67, dadi wong tuwa ora kudu kuatir karo udan utawa kuthah. Dilengkapi umur baterei 7 dina. R102 mesthi siyap dadi kancane anak.

Jaga bocah sampeyan mesthi slamet

Pandhuan pinter eIoT sing dibangun ing GPS bisa ngidini nglacak lokasi anak kanthi Dowear App. Menehi katentreman atine sing dibutuhake, lan bocah-bocah bisa bebas lan njelajah dhewe-dhewe.

Mbari kabar nalika kahanan darurat

Kesuburan, gedhe utawa cilik, bisa teka kapan wae.

Tombol SOS ngidini bocah ngirim tandha langsung menyang wong tuwa lan kabeh sing ana ing dhaptar kontak.

Dhiskusi kanggo saben liyane; ing ngendi wae, kapan wae

Apa sampeyan lagi nglakoni perjalanan bisnis utawa bocah sampeyan ing latihan bal-balan, fitur panggilan cara eIoT nonton sampeyan bisa ngomong karo bocah-bocah.

Cara sing nyenengake kanggo terus nyambung

Pesen nggawe tetep kasmaran. Priksa bocah-bocah kanthi ngirim pesen swara. Bocah-bocah bisa mbales maneh. Dheweke malah bisa ngirim foto sing dijupuk nganggo eIoT kanggo nuduhake sorotan saka jamane!

Dowear App

Kanthi Dowear App sampeyan ngatur nonton anak eIoT lan tetep kontak karo bocah-bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan