eIoT 4G Kids Watch R11

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tags Product

eIoT R11 GPS 4G Kids Smartwatch

eIoT R11 GPS 4G Kids Smartwatch minangka ponsel, GPS tracker lan nonton piranti sing bisa digunakake kanggo kabeh.

Anak sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon saka pesawat sing dipilih ing sisih mburi® aplikasi smartphone.  

SD

Kacepetan cepet

R11 ngetrapake chipset MT6737, kinerja dhuwur lan panggunaan daya sing murah

Panyimpen 512MB + 4G

Inti-inti 1,3GHz

Android 7.0 OS

Jaringan 4G LTE

Kripik MT6737
Mainboard No. G6
LCD 1.40IPS, 240 * 240
Frekuensi Band Versi Amerika: 2G: 850/900/1800/1900
3G: B2 / B4 / B5

4G: B2 / B4 / B5 / B7 / B12 / B13 / B17

Versi Eropa:

2G: 850/900/1800/1900

3G: B1 / B2 / B8

4G: B1 / B3 / B7 / B8 / B20 / B38 / B39 / B40 / B41

Kertu SIM Kertu Nano
RAM 512MB
ROM 4GB
Kamera Ya
OS ndhukung App Android 4.2+ lan iOS 7.0+
GPS Ya
Posisi GPS, LBS, WIFI
Baterai 680Mah
Cabel 2 pin daya magnetik USB
Werna Ireng + Kuning; Ireng + Abang
Materi Watch + silikon level Watch silikon
Ukuran 46.5 * 40.5 * 15mmawak utama

 

4G cara telpon-2 telpon

Nelpon lan nampa telpon menyang nomer kontak sing wis disetel sadurunge

Akeh posisi, luwih akurat

GPS / AGPS / WIFI / LBS / G-sensor macem-macem mode posisi wektu nyata, luwih akur, wong tuwa bisa ndeleng lokasi, riwayat lokasi lan ngganti setelan GPS nggunakake app.

Mode bisu

Meneng R11 jam tangan ing kelas supaya ora ngganggu anak lan liyane

Sing siyaga, nglindhungi lan keamanan kaping pindho

Baterei kapasitas 680mAh ultra-gedhe, kanthi kebak, wektu siyaga nganti 7 dina, posisi normal bisa digunakake udakara 2 dina.

(Iki data laboratorium, amarga macem-macem kabiasaan panggunaan, frekuensi panggunaan lan kekuatan sinyal lan faktor eksternal liyane

wektu siyaga lan wektu panggunaan bakal ngambang)

nglindhungi lan keamanan pindho

1, overvoltages macem-macem sing dibangun, overcurrent protection, luwih aman lan luwih awet

2. nggunakake batre retard-bukti flame retardant, atenuation kapasitas baterei ringkih, urip baterei luwih suwe

Konsumsi listrik sing sithik

Sistem kasebut wis dibangun algoritma ultra-rendah tenaga ELLP (TM), sing ngirit daya lan ndadekake jam tangan saya suwe saya suwe.

(Kanggo ngindhari konsumsi listrik sing disebabake ing telusuran WiFi, sambungake WiFi yen fungsi WiFi diuripake, yen ora dipateni)

Sukuran mall, Watchband silikon level ABS +, nyandhang nyaman

aaa (3)

SOS pitulung klik

SOS klik pitulung, terus pencet tombol SOS, piranti bakal ngirim pijet lan lokasi SOS menyang manger.

Pager Geo

Tansaya bocah ing wilayah sing aman

Para wong tuwa bisa nyiyapake wilayah aktifitas anak liwat aplikasi ponsel,

nyiyapake pager Geo pusat ing omah, sekolah, taman hiburan, lsp.

yen ing fungsi "Geo-pager", piranti ing utawa metu App bakal ngirim pangeling

Dowear App

Kanthi Dowear App sampeyan ngatur nonton anak eIoT lan tetep kontak karo bocah-bocah.

ingmq (2) ingmq (3)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan