eIoT 4G Anak Watch R18

Keterangan Singkat:


Detail Produk

FAQ

Tags Product

2020 desain anyar cerdas IP67 anti banyu 4G anyar kanggo bocah - R18

Jam pertama ing dunia pintar 4G pinter adhedhasar ASR chipset.

Kanthi wektu kerja normal nganti 7 dina liyane, R18 minangka jam tangan pinter sing penting kanggo bocah umur 5 lan munggah lan smartwatch sing disenengi bocah lan wong tuwa.

Spesifikasi
CPU ASR 3601
Ukuran 48 * 42.5 * 15.7mm
Tampilan 1.4 ”IPS, résolusi 240 * 240
Panel tutul Ya
Frekuensi Eropa: GSM: B3 / B8 W: B1 / B8 LTE: B1 / B3 / B7 / B8 / B20 / B28Amerika: GSM: B2 / B5 W: B2 / B4 / B5

LTE: B2 / B4 / B5 / B7 / B12 / B13 / B17

 

Posisi GPS / AGPS, LBS, WIFI
RAM 16MB (opsional)
ROM 16MB (opsional)
Anti banyu IP67
Baterai 680 mAh, baterei polimer litium sing bisa diisi ulang
Siaga siyaga > 7 dina
Kamera Ya
Pengemasan Kothak hadiah: 85 * 95 * 75 mmCarton kothak: 490 * 450 * 175 mm, 50pcs / ctn

ingmq (1)

Dibangun dadi bukti-bocah

R18 dibangun kanggo bocah sing aktif. Iku tahan banyu IP67, dadi wong tuwa ora kudu kuatir karo udan utawa kuthah. Dilengkapi umur baterei 7 dina. R18 mesthi siyap dadi kancane anak.

Jaga bocah sampeyan mesthi slamet

Pandhuan pinter eIoT sing dibangun ing GPS bisa ngidini nglacak lokasi anak kanthi Dowear App. Menehi katentreman atine sing dibutuhake, lan bocah-bocah bisa bebas lan njelajah dhewe-dhewe.

Mbari kabar nalika kahanan darurat

Kesuburan, gedhe utawa cilik, bisa teka kapan wae.

Tombol SOS ngidini bocah ngirim tandha langsung menyang wong tuwa lan kabeh sing ana ing dhaptar kontak.

Dhiskusi kanggo saben liyane; ing ngendi wae, kapan wae

Apa sampeyan lagi nglakoni perjalanan bisnis utawa bocah sampeyan ing latihan bal-balan, fitur panggilan cara eIoT nonton sampeyan bisa ngomong karo bocah-bocah.

Cara sing nyenengake kanggo terus nyambung

Pesen nggawe tetep kasmaran. Priksa bocah-bocah kanthi ngirim pesen swara. Bocah-bocah bisa mbales maneh. Dheweke malah bisa ngirim foto sing dijupuk nganggo eIoT kanggo nuduhake sorotan saka jamane!

Dowear App

Kanthi Dowear App sampeyan ngatur nonton anak eIoT lan tetep kontak karo bocah-bocah.

ingmq (2) ingmq (3)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan