eIo Crita

Profil eIoT

eIoT yaiku

Perusahaan Teknologi Tinggi Nasional

Perusahaan Teknologi Shenzhen Tinggi

Anggota Shenzhen Internet of Association Association

Anggota Asosiasi Pariwara Shenzhen

Wakil Présidhèn Enterprise Association of Things of Guangdong Provinsi Guangdong

eIoT khusus kanggo Inovasi Skenario, Desain, R&D lan Operasi Produk IoT Konsumen

eIoT nyedhiyakake kanggo pelanggan nganggo Software IoT lan Produk Hardware khusus, Platform Awan, APP lan IoT Operasi

1585732574(1)

eIo wis Solusi Integrasi saka Produk Barang sing gegandhengan: Hardware Hardware + Klien + Cloud Cloud + Algoritma Intine. Lokasi Liputan Global lan Awan Prilaku.

Algoritma inti sing banget dipuji dening industri: Algoritma ELLP ™ (Algoritma Keputusan Lokasi Ultra-Low, Al-Quran Paten, 201910169563.3) lan algoritma EAISP (Aliranith / Pengakuan Negara lan Algoritma Prediksi Adhedhasar AI).

Area / Skenario:Pendhidhikan Cerdas, Perawatan cerdas sepuh, Olahraga cerdas, Keluarga cerdas / Kulawarga.

kantor

b4cdcc03e4212320f7f6a9d2f6d297d
c9835ef35448ff9e856eb0102791138
b25c1ed1ae5bfb0e97faf6336e13e21

pabrik

c6276041e4fd438a38e198c4448888a
0d3da4906d66db84220f5bf69d84ff4
d8d398edcf39b8164651cb873a7bd12

sertifikat

1585732611(1)