Pabrik langsung nyediakake banyu tahan banyu anti banyu sing cerdas jam tangan pinter - R101

Keterangan Singkat:

Telpon ponsel pertama
Ayo bocah-bocah njelajah jagad kanthi cara sing nyenengake lan aman kanthi nonton eIoT


Detail Produk

FAQ

Tags Product

Spesifikasi

CPU

MT6261M

Ukuran

45.5 * 40.5 * 13.5mm

Tampilan

1.44 "TFT, résolusi 128 * 128

Panel tutul

Ya

Frekuensi

850/900/1800/1900

Posisi

GPS / AGPS, LBS, WIFI

RAM

24MB (opsional)

ROM

32MB (opsional)

Anti banyu

IP67

Baterai

400 mAh, baterei polimer litium sing bisa diisi ulang

Siaga siyaga

3 dina

Kamera

Ya

Pengemasan

Kothak hadiah: 85 * 95 * 75 mm

Kothak karton: 490 * 450 * 175 mm, 50pcs / ctn

xiangqing1

Dibangun dadi bukti-bocah

R101 dibangun kanggo bocah sing aktif. Iku tahan banyu IP67, dadi wong tuwa ora kudu kuatir karo udan utawa kuthah. Dilengkapi umur baterei 3 dina. R101 mesthi siyap dadi kancane anak.

Jaga bocah sampeyan mesthi slamet

Pandhuan pinter eIoT sing dibangun ing GPS bisa ngidini nglacak lokasi anak kanthi Dowear App. Menehi katentreman atine sing dibutuhake, lan bocah-bocah bisa bebas lan njelajah dhewe-dhewe.

Mbari kabar nalika kahanan darurat

Kesuburan, gedhe utawa cilik, bisa teka kapan wae.

Tombol SOS ngidini bocah ngirim tandha langsung menyang wong tuwa lan kabeh sing ana ing dhaptar kontak.

Dhiskusi kanggo saben liyane; ing ngendi wae, kapan wae

Apa sampeyan lagi nglakoni perjalanan bisnis utawa bocah sampeyan ing latihan bal-balan, fitur panggilan cara eIoT nonton sampeyan bisa ngomong karo bocah-bocah.

Cara sing nyenengake kanggo terus nyambung

Pesen nggawe tetep kasmaran. Priksa bocah-bocah kanthi ngirim pesen swara. Bocah-bocah bisa mbales maneh. Dheweke malah bisa ngirim foto sing dijupuk nganggo eIoT kanggo nuduhake sorotan saka jamane!

Dowear App

Kanthi Dowear App sampeyan ngatur nonton anak eIoT lan tetep kontak karo bocah-bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan