FAQ

7
Sapa sing cocog kanggo ngagem jam tangan GPS?

eIoT GPS nonton kanggo bocah nganti 5.

Apa akurasi GPS jam nonton eIoT?

Reai nduweni akurasi GPS paling apik lan lintasan paling angel ing antarane produk sing padha. Ketepatan yaiku 10m.

Suwene baterei suwene?

Kanthi algoritma ELLP paten sing dibangun, yaiku algoritma konsumsi daya rendah, eIoT mirsani siyaga nganti 80 jam, kaping 2 urip luwih akeh tinimbang produk sing padha.

Kepiye ngresiki band watch?

Sampeyan bisa ngilangke pita jam kanthi kain lembab, yen ora bisa nambah achohol sethithik kanggo mbantu.

Apa piranti eIoT duwe radiasi? Apa aman duwe piranti eIoT supaya cedhak karo awak sampeyan?

Nilai radiasi piranti eIoT bisa diabaikan.Kerana:
1) Watch mesthi ing negara nampa data, ora kaya ponsel kanthi telpon dawa.
2) Yen kita ngobrol ing telpon, cedhak karo otak kita.Sa manawa sampeyan nganggo jam tangan eIoT ing bangkekan, nalika uga nggunakake bangkekan kanggo telpon, supaya radiasi ora bakal ngaruh kesehatan.
3) Ora perlu kuwatir radiasi cetakan GPS, amarga mung nampa sinyal satelit ora ngirimake.
4) Komisi Internasional Perlindungan Radiasi Non-Ionizing (ICNIRP) nyetel standar SAR 2W kilogram bobot awak lan SAR jam 0.691W sak kilogram bobot awak, uga ing ngisor standar internasional.

Apa baterei bakal dadi panas utawa njeblug ing suhu sing dhuwur, mula? Kepiye cara njamin keamanan baterei?

Piranti eIoT karo baterei polimer lithium-ion gel, dibandhingake karo baterei lithium-ion tradisional, baterei ora gampang diowahi, luwih entheng, luwih tahan, luwih aman - amarga nggunakake elektrolit koloid khusus, baterei ora bakal Cairan nggodhok lan ngasilake gas sing akeh, kanggo ngilangi kemungkinan jeblugan kasar. Baterei ing panas relau, kesan, getaran, overcharge, akupungtur, gulung, tekanan rendah lan puluhan tes batre lan linuwih liyane sing sampurna. Kajaba iku, tonton desain sirkuit proteksi baterei internal sing unik kanggo jam tangan kanggo nyedhiyakake keamanan baterei liyane sing bisa dipercaya. Mula, adegan-adegan sing biasa bisa dipesthekake yen bakal ngisi, yakin bakal diisi.

Apa anti banyu?

Piranti eIoT wis nggunakake teknologi tahan banyu, sampeyan ora bisa dilebokake ing banyu, nanging bisa digunakake kanggo ngumbah tangan, udan, lan kringet.

Apa api-api?

Piranti eIoT ora bisa mlaku utawa ngrusak ing suhu sing luwih dhuwur, dianjurake adoh saka geni lan lingkungan suhu sing dhuwur.

Apa piranti normal kanggo panas dadi panas nalika ngisi daya?

Ya, iku normal.

Apa pancegahan kanggo nggunakake piranti eIoT?

1) Aja dilebokake ing jero banyu
2) Supaya adoh saka suhu lan geni sing dhuwur.
3) Gunakake pangisi daya sing diwenehake karo jam tangan kanggo ngisi daya.
4) Ngelingake sing nganggo supaya ora mangan jam tangan.

Kepiye daya lan mati?

Power on: Long tekan tombol on / off luwih saka 3 detik.
Pateni: Klik tombol mateni Romote ing APP kanggo mateni.

Kepiye cara transfer Administrator?

Gunakake akun administrator kanggo mlebet APP, Ketik menu anggota Kulawarga, dawa tekan akun sing dikira bakal ditransfer, banjur klik transfer.

Kepiye mbusak anggota kulawarga?

Gunakake akun administrator kanggo mlebet APP, Ketik menu anggota Kulawarga, dawa tekan akun sing dikepengini, banjur klik mbusak.

Napa sawetara nomer telpon ora bisa nelpon jam tangan?

Mung nomer sing wis disetel bisa nelpon jam tangan, supaya bisa nglindhungi pribadi sing ora cocog.

Apa APP Dowear bisa digunakake ing saben telpon?

Dowear katindakake nganggo iOS 7 / Android 4.0 lan sistem ndhuwur.

Apa Dowear ndhukung peta offline ing unduh?

Ya pancen ngono.

Sepira wong bisa njiret jam tangan sing padha? Pira jam tangan sing bisa diikat dening APP siji?

Siji jam bisa diikat dening 16 wong paling akeh. Kabeh APP bisa ngiket kabeh jam sing disenengi.

Yen ora bisa nampa kode verifikasi SMS nalika ndhaptar APP, apa sing bisa sampeyan lakoni?

Yen sampeyan ora nampa kode verifikasi luwih saka 1 menit, klik "Regain" ing layar "Register".

Yen gagal scan kode QR nalika nambah jam tangan ing APP, apa sing sampeyan bisa lakoni?

Sampeyan bisa nyetel jarak ing antarane telpon lan kode QR, utawa golek papan sing padhang, coba maneh.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?