Produk

  • eIoT 4G Kids Watch W01

    eIoT 4G Kids Watch W01

    Detail Product: Nelpon swara / pesen anak loro-lorone (Watch) lan Kulawarga (App) bisa nggawe lan nampa telpon utawa ngirim pesen swara. Para wong tuwa bisa melu sesambungan karo anake. GPS + LBS + Lokasi WIFI Telpon posisi kaping telu, bakal luwih aman kanggo bocah. Kanthi cerdas ngerteni manawa bocah kasebut ing njaba utawa ing njero ruangan, kanthi otomatis ngoper mode posisi miturut lingkungan panggunaan, posisi bocah kasebut langsung dicekel. Urip baterei suwe banget Eksklusif ...
  • eIoT 4G Kids Watch R18

    eIoT 4G Anak Watch R18

    2020 desain anyar cerdas IP67 anti banyu 4G anyar kanggo bocah-bocah - R18 Jam pandhuan pinter 4G pinter ing dunia adhedhasar chipset ASR. Kanthi wektu kerja normal nganti 7 dina liyane, R18 minangka jam tangan pinter sing penting kanggo bocah umur 5 lan munggah lan smartwatch sing disenengi bocah lan wong tuwa. Spesifikasi CPU ASR 3601 Ukuran 48 * 42.5 * 15.7mm Tampilan 1.4 ”IPS, résolusi 240 * 240 Panel Tutul Ya Frekuensi Eropa: GSM: B3 / B8 W: B1 / B8 LTE: B1 / B3 / B7 / B8 / B20 / B28America: GSM: B2 / B5 W: B2 / B4 / B5 LTE: ...
  • eIoT 4G Kids Watch R11

    eIoT 4G Kids Watch R11

    eIoT R11 GPS 4G Kids Smartwatch eIoT R11 GPS 4G Kids Smartwatch minangka ponsel, GPS tracker lan nonton piranti sing bisa digunakake kanggo kabeh. Anak sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon saka pesawat kontak sing dipilih ing aplikasi smartphone downear®. Kacepetan cepet R11 ngetrapake chipset MT6737, kinerja dhuwur lan konsumsi daya murah 512MB + panyimpenan 4G 1.3GHz Quad-core Android 7.0 OS 4G LTE jaringan Chipset MT6737 Mainboard Ora G6 LCD 1.40IPS, 240 * 240 Versi Frekuensi Band Amerika: 2G: 850 / 900/1800/19 ...
  • eIoT 4G Kids Watch R09

    eIoT 4G Anak Watch R09

    eIoT R11 GPS 4G Kids Smartwatch eIoT R09 GPS 4G Kids Smartwatch yaiku ponsel, GPS tracker lan nonton kabeh piranti sing bisa digunakake. Anak sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon saka pesawat kontak sing dipilih ing aplikasi smartphone downear®. Chipset SC9820E / SL8521E LCD 1.44 layar TN, 240 * 240 Frequency Band European versi: 2G: 850/900/1800/1900 3G: B1 / B2 / B8 4G: B1 / B3 / B7 / B8 / B20 / B38 / B39 / B40 / Kertu SIM B card SIM Nano RAM 512MB ROM 4GB Kamera Ya App ndhukung OS Android 4.2+ lan IOS 7.0 + ...
  • eIoT 2G Kids Watch R203

    eIoT 2G Kids Watch R203

    R203 GPS Anak anti banyu anti banyu bocah-bocah sing nonton RC3 GPS minangka ponsel, GPS tracker lan nonton piranti sing bisa digunakake. Anak sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon saka pesawat kontak sing dipilih ing aplikasi smartphone downear®. Spesial Chipset MT2503A LCD 1.44 TN, 128 * 128 Kertu SIM 2G Frekuensi Band 850/900/1800/1900 RAM 32M ROM 64M Kamera Ya App ndhukung OS Android 4.2+ lan IOS 7.0+ WIFI Ya Waterproof IP66 Positioning LBS + GPS + AGPS + Baterei WIFI 600Mah Warna Pi ...
  • eIoT 2G Kids Watch R109

    eIoT 2G Kids Watch R109

    Detail Product: Nelpon swara / pesen anak loro-lorone (Watch) lan Kulawarga (App) bisa nggawe lan nampa telpon utawa ngirim pesen swara. Para wong tuwa bisa melu sesambungan karo anake. GPS + LBS + Lokasi WIFI Telpon posisi kaping telu, bakal luwih aman kanggo bocah. Kanthi cerdas ngerteni manawa bocah kasebut ing njaba utawa ing njero ruangan, kanthi otomatis ngoper mode posisi miturut lingkungan panggunaan, posisi bocah kasebut langsung dicekel. Njupuk foto nganggo kamera, ngrekam lan k ...
  • eIoT 2G Kids Watch R107

    eIoT 2G Kids Watch R107

    R107 GPS bocah anti banyu SmartWatch R107 bocah sing dicekel bocah yaiku ponsel, GPS tracker lan nonton piranti sing bisa digunakake. Anak sampeyan bisa nelpon lan nampa telpon saka pesawat kontak sing dipilih ing aplikasi smartphone downear®. Khusus Chipset MTK2503 LCD 1.3 IPS, 240 * 240 kertu SIM 2G Frekuensi Band 850/900/1800/1900 RAM 64M ROM 64M Kamera Ya Ya dhukungan OS Android 4.2+ lan IOS 7.0+ WIFI Ya Waterproof IP67 Positioning LBS + GPS + AGPS + Baterei WIFI Baterei 380Mah ...
  • eIoT 2G Kids Watch R102

    eIoT 2G Kids Watch R102

    eIoT 2G bocah GPS nonton- R102 EIoT R102 minangka smartphone sing dirancang minangka jam tangan. Kanthi kabeh R102 anti banyu anyar, sampeyan bakal bisa dicekel bocah kanthi komunikasi kanthi nelpon, utawa sampeyan bisa ngirim pesen swara. Sampeyan bisa nemokake bocah-bocah, lan nyiyapake zona safety. EIoT R102 nyedhiyakake safety sing dibutuhake dening bocah lan wong tuwa. Spesifikasi CPU MT2503 Ukuran 46 * 39.5 * 15.5mm Tampilan 1.3 "TFT, résolusi 240 * 240 Panel Tutul Ya Frekuensi 850/900/1800/1900 Posisi GPS / AG ...
  • eIoT 2G Kids Watch R101

    eIoT 2G Kids Watch R101

    Pabrik langsung nylametake banyu anti banyu tahan banyu GPS pinter telpon - R101 Telpon ponsel pertama kanggo bocah Ayo bocah njelajah jagad kanthi cara sing nyenengake lan aman kanthi eIoT nonton Spesifikasi CPU MT6261M Ukuran 45.5 * 40.5 * 13.5mm Tampilan 1.44 "TFT, resolusi 128 * 128 Panel Tutul Ya Frekuensi 850/900/1800/1900 Posisi GPS / AGPS, LBS, WIFI RAM 24MB (opsional) Bateri IP67 anti banyu 400 mAh, baterei lithium polimer lareum 3 dina Kamera ...
  • eIoT 2G Kida Watch R201

    eIoT 2G Kida Watch R201

    Detail Product: Nelpon swara / pesen anak loro-lorone (Watch) lan Kulawarga (App) bisa nggawe lan nampa telpon utawa ngirim pesen swara. Para wong tuwa bisa melu sesambungan karo anake. GPS + LBS + Lokasi WIFI Telpon posisi kaping telu, bakal luwih aman kanggo bocah. Kanthi cerdas ngerteni manawa bocah kasebut ing njaba utawa ing njero ruangan, kanthi otomatis ngoper mode posisi miturut lingkungan panggunaan, posisi bocah kasebut langsung dicekel. Njupuk foto nganggo kamera, ngrekam lan k ...
  • 2020 new design IP67 waterproof 4G smart watch for kids – R18

    2020 desain anyar cerdas IP67 anti banyu 4G anyar kanggo bocah - R18

    Jam pertama ing dunia pintar 4G pinter adhedhasar ASR chipset.
    Kanthi wektu kerja normal nganti 7 dina liyane, R18 minangka jam tangan pinter sing penting kanggo bocah umur 5 lan munggah lan smartwatch sing disenengi bocah lan wong tuwa.
  • eIoT 2G kids GPS watch– R102

    eIoT 2G bocah GPS nonton- R102

    EIoT R102 minangka smartphone sing dirancang minangka jam tangan.
    Kanthi kabeh R102 anti banyu anyar, sampeyan bakal bisa dicekel bocah kanthi komunikasi kanthi nelpon, utawa sampeyan bisa ngirim pesen swara. Sampeyan bisa nemokake bocah-bocah, lan nyiyapake zona safety. EIoT R102 nyedhiyakake safety sing dibutuhake dening bocah lan wong tuwa.
1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2